top of page

Vandvid har lagt til kaj!

(Og vi inviterer til prøvemiddag på fredag d. 18.8. og tirsdag d. 22.8... så skynd dig at læse videre!)

Restaurantskibet har nu kastet anker og ligger solidt fortøjret i Sydhavnen på adressen Ben Websters Vej 3.

Vi har bygget på skibet ude i Nordhavn, og det har taget noget længere tid end vi regnede med. Men 2. august var vi langt om klar til at sejle sydpå, og turen gik i strålende sol gennem hele Københavns havn, hvor broerne lydigt åbnede sig for os én efter én.

Ude ved Sluseholmen blev der kastet ankre og kæder i vandet, og så lå vi dér - godt og solidt fortøjret på den kajplads vi har glædet os så meget til at indtage. Ukendte venner havde pyntet op med flag og balloner for at byde os velkommen - tak!

Vi forbereder nu den egentlige åbning, og det gør vi bl.a. ved at holde mindre 'private' selskaber ombord. Og det vil vi gerne tilbyde til de mange venner og følgere og købere af gavekort, som har troet på projektet og bakket op under den lange rejse. Så vil du være blandt de første gæster på Restaurant Vandvid, så se lige her:

Fredag d. 18. august fra 18-22: Middag og dessert for 250 kr. Vi serverer 3 lette anretninger fra Vandvids menukort - blandt andet varmrøget ørred, en sprød squashbøf og en ret der indeholder vores udsøgte økologiske kalvekød. Dertil en lækker lille dessert.

Tirsdag den 22. august fra 18-22: En fuld menu for 350 kr. Vi laver en lækker forret baseret på fisk og vi griller en kalvesteg og serverer den med masser af sprøde salater og lækre grøntsager. Vi slutter af med en skøn dessert.

Øl, vin med mere kan tilkøbes. Vi har begrænset antal pladser begge aftener, så skriv hurtigt til info@vandvid.com og bestil jeres bord!

Seneste blogindlæg
Arkiv
Søg på emner
Følg os her
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black TripAdvisor Icon
bottom of page